Stap 1. Wat heb je nodig?
- Melk (ongeveer 600 ml voor zes wentelteefjes)
- 1 ei (of twee kleintjes)
- Kaneel
- Witte of bruine boterhammen (het liefst oude boterhammen)
- Poedersuiker
- Vloeibare boter
Stap 3. Mix het met de garde zodat de eieren mengen met de melk en de kaneel.
Stap 4. Dompel de boterham in de mix. Het liefst een oude boterham, dan valt hij minder snel uit elkaar. Met oud bedoel ik natuurlijk niet beschimmelt hè haha.
Maar voordat je dit doet moet je eerst wat boter in de pan laten smelten (dit was ik vandaag namelijk vergeten en dat is best onhandig, om met je ene hand de doorweekte boterham vast te houden en met je andere hand pogingen doen om de boter in de pan te krijgen).
Stap 5. Doe de boterham(men) in de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin. Als de ene kant goed is draai hem dan om met een spatel en bak dan ook deze kant goudbruin.
Stap 6. En als finishing touch strooi je wat poedersuiker over de wenteleefjes.
Succes en eet smakelijk!
Hahah nooit geweten dat jullie die wentelEefjes noemen :P
BeantwoordenVerwijderenZiet er lekker uit Eefie!